ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Τεστ Εγκυμοσύνης Certain

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Certain στηρίζεται στην ανίχνευση της ορμόνης χοριογοναδοτροπίνη (hCG) στα ούρα η αύξηση της οποίας υποδεικνύει την έναρξη της εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει κασέτα με μία οπή την οποία στάζουμε με σταγονόμετρο 2-3 σταγόνες ούρων. Το αποτέλεσμα βγαίνει σε μερικά λεπτά.

ΔΕΙΓΜΑ: ΟΥΡΑ
ΑΡ. ΤΕΣΤ: 1

Τεστ Εγκυμοσύνης Certain Ultra Early 

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Certain Ultra Early στηρίζεται στην ανίχνευση της ορμόνης χοριογοναδοτροπίνη (hCG) στα ούρα η αύξηση της οποίας υποδεικνύει την έναρξη της εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει διάταξη σε μορφή μολυβιού η οποία έρχεται σε επαφή με τα ούρα και μπορεί να ανιχνεύσει την εγκυμοσύνη σε 5 μόλις μέρες μετά τη γονιμοποίηση. Το αποτέλεσμα βγαίνει σε μερικά λεπτά.

ΔΕΙΓΜΑ: ΟΥΡΑ
ΑΡ. ΤΕΣΤ: 1


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιό μας.

Τεστ Ωορρηξίας Certain

Το Τεστ Ωορρηξίας Certain ανιχνεύει την αύξηση των ωχρινοποιητικής ορμόνης στα ούρα για την επιβεβαίωση της ωορρηξίας. Περιλαμβάνει κασέτα στην οποία στάζουμε 2-3 σταγόνες ούρων..

ΔΕΙΓΜΑ: ΟΥΡΑ
ΑΡ. ΤΕΣΤ: 2

Τεστ Εμμηνόπαυσης Certain 

Το Τεστ Εμμηνόπαυσης Certain ανιχνεύει την έναρξη της περιόδου εμμηνόπαυσης κατά την οποία συντελούνται πολλές αλλαγές στο σώμα της γυναίκας και η έγκαιρη ανίχνευσή της μπορεί να αποτρέψει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ΔΕΙΓΜΑ: ΟΥΡΑ
ΑΡ. ΤΕΣΤ: 1